+30 210 3290180

Η Εταιρεία

Προηγμένη Τεχνολογία

Εμπειρογνωσία στα ταξίδια

Υπερέχουμε στην εύρεση και την κράτηση του ιδανικού ξενοδοχείου ή της κατάλληλης πτήσης. Επίσης παρέχουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, αναλαμβάνουμε αλλαγές της τελευταίας στιγμής, εξυπηρετούμε ειδικές ανάγκες και παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τους διάφορους προορισμούς. Όποιες και να είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας, η έμπειρη ομάδα μας είναι έτοιμη να τις ικανοποιήσει.


Διαχείριση Παραγωγής

Η διαχείριση της παραγωγής πραγματεύεται τον προγραμματισμό, την διοργάνωση, την διεύθυνση και τον έλεγχο των δραστηριοτήτων παραγωγής. Επίσης αφορά στην λήψη αποφάσεων σχετικά με την ποιότητα, την ποσότητα, το κόστος, κ.λ.π. της παραγωγής. Η ομάδα μας είναι σε θέση να προσφέρει εξοπλισμό και υπηρεσίες σωστής ποιότητας και εύρους, την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο κόστος.

Δείγμα της δουλειάς μας

Ειδικοί στην οργάνωση γεγονότων

Εάν επιθυμείτε ένα γεγονός με καλή σχέση κόστους-εσόδων, ευχάριστο, καλά οργανωμένο και το οποίο θα ανεβάσει το ηθικό των παρευρισκομένων για την επιχείρηση, την οικογένεια ή την φιλανθρωπική οργάνωσή σας, στην Μ Events & Productions έχετε βρει τους ειδικούς. Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα καθώς και τον υπόλοιπο κόσμο και έχουμε οργανώσει με επιτυχία εταιρικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος για μεγάλο εύρος πελατών. Χάρη στην εικοσαετή εμπειρία των συνεργατών μας στο χώρο των εκδηλώσεων, σας παρέχουμε μια λύση η οποία θα εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες σας. Ως ειδικοί στην οργάνωση εκδηλώσεων, είμαστε μια πελατο-κεντρική ομάδα οργάνωσης εκδηλώσεων η οποία αποτελείται από ταλαντούχους, δημιουργικούς και έμπειρους επαγγελματίες.